En Çok Satılan Kodak Ürünleri

Türkiye’de en çok satılan kodak ürünleri denildiğinde akıla ilk gelenler arasında fotoğraf makineleri, tarayıcılar, pil, satin mat fotoğraf kâğıtları gelmektedir.

Türkiye bünyesinde fotoğraf makinelerine olan ilgi beraberinde fotoğraf kâğıtlarının satışlarını tetiklemiş ve bu vesile ile uzun ömürlü şarj edilebilir pillerin satışa sunulması gerçekleşmiştir.

En Çok Tercih Edilen Ürünler

Kodak Pixpro Friendly Zoom FZ201,marka ve ürün kodlu fotoğraf makinesi, Türkiye sınırları içerisinde en çok tercih edilen ürün olarak görünüyor.

20x zoom özelliği bulunan üründe 16 mega piksel kamerası ve 720p Hd video özelliği, uygun fiyatı ile kullanıcıların göz bebeği durumunda.

Kodak Pixpro Sl5 Smart Lens, Kodak firmasının geliştirmiş ve müşterilerin bambaşka deneyim sunan lens; akıllı telefonunuzla yeni ve fark yaratan değişimler yapmanın yanı sıra, SL5 akıllı telefonunuzu daha iyi görünen fotoğraflar ve videolar için tamamlar yeni ve pahalı bir telefona değil, Fotoğraf ve Kamera çekimi için sadece SL5’e ihtiyacınız var.

SL5 kablosuz bağlantı sağladığından Telefonunuz yanınızda olmasına gerek duymadan çektiğiniz fotoğrafları sosyal medyada paylaşmak için size esneklikler sunar. 16 Mega piksel kamerası wifi bağlantısı 1080p video çekim kapasitesi 5x zoom ile bambaşka mobil deneyimi yaşatırken kullanıcıların vazgeçilmezi halinde.

Kodak İ1190Wn A4 40 Ppm, ürünü Kodak firmasının en çok tercih edilen tarayıcıları arasında ürün özelliklerinde dakikada 40 sayfa tarayabildiği gibi, aynı zamanda wifi, usb, ethernet kablo özellikleriyle de kullanıcılarına farklı deneyimler sunmakta.

ScanMate i1150 Doküman Tarayıcı, ürün Kodak firmasının çok tercih edilenleri arasında özellik olarak günlük önerilen tarama 3000 sayfaya kadarken küçük işletmelerin işlevlerini uygun fiyata görmeleri açısından büyük işler çıkartan makine özelliği taşımaktadır. Ürünün kamu alanlarında da tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında kimlik, kalın kâğıt, kabartma gibi işlemleri çok rahatlıkla yapabilmesidir.

Kodak Pd450W Wi-Fi Kompakt Fotoğraf Yazıcı, mobil kullanıcıların cep telefonlarından çektikleri kareleri fotoğraf kâğıtlarına dökmeleri konusunda profesyonel hizmet sağlamaktadır. Fotoğraflar basılırken telefonunuz şarj etme özelliğini içerisinde barındıran cihaz, tüm renkler için tek kartuş seçeneği ile bakım gerektirmeden aktif hizmet sunabilmektedir.

Türkiye’de Kodak firmasının birçok ürünü çok satanlar listesine alınabilir, lakin en çok satan ürünler denildiğinde yapılan araştırmalarda günlük hayatı kolaylaştıracak ürünlerin tercihi çok daha fazla görünmektedir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir